Makina3X Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Зачем?! Зовите сериек, будем вместе петь песни и водить хороводы! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
White_Phoenix Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Налёт троих сериек СИЛ! Всем занять позиции и молиться!!! Вызываем Еву 01 и 02, а так же 03 и 04 Пожарные, копы, медики и служба газа направлены к вам! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мелькор Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 ЫЫ заставили заяву писать. Коллега - редкостный мудрозвон) Начальнику Шевченківського РУГУ МВС України в місті Києві полковнику міліції ** ** Дата і місце народження: ** Адреса проживання: ** Київський медіа-холдинг Вечірній оглядач ** Пояснення Положення статті 63 Конституції України мені роз’яснено та зрозуміло. По суті заданих запитань можу пояснити наступне. Прийшов на роботу о шостій годині вечора і приступив до виконання своїх обов’язків. Від пропозиції святкування дня святого Миколая відмовився. Час, коли потерпілий на ім’я Богдан встановив у себе відсутність мобільного телефона, не зафіксовував. Після невдалих спроб його знайти, постраждалий викликав міліцію. Це сталося приблизно о пів на восьму. Після цього він попросив мене пошукати телефон у себе в рюкзаку на випадок того, що його там міг хтось заховати. Мобільного в своєму рюкзаку мною не було виявлено. Невдовзі прибув наряд міліції. Весь час я виконував свої обов’язки і на подробиці уваги не звертав. Сторонні особи до кабінету не заходили. 19 грудня 2008 р. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Rоzеvir Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Серия непобедима! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lance Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Немного новогоднего настроения.)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
DupaVoz Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Lance, ржачно! ЗЫ: таки обновогодился? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lance Опубликовано 19 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 19 декабря, 2008 Угу. Решил, что черт знает, выпадет ли время сделать новую аву. Так что пока потаскаю прошлогоднюю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Hakuri Опубликовано 20 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 20 декабря, 2008 Хм..А ему идёт! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
White_Phoenix Опубликовано 20 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 20 декабря, 2008 Йа,йа! Шапко хорошо сидит Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Shiroah Опубликовано 20 декабря, 2008 Жалоба Share Опубликовано 20 декабря, 2008 Хакури голубой! 0_о Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения